tekniikantyot.fi

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Luo työpaikkavahti

Vastaanota sopivat työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi asettamiesi kriteerien mukaan

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Hyväksyn palvelun ehdot ja yksityisyyskäytänteet..

SCB - Statistiska centralbyrån

Vill du ha ett samhällsnyttigt jobb med goda utvecklingsmöjligheter? På SCB finns intressanta arbetsuppgifter kopplade till vårt uppdrag att producera statistik.

Vi tar bland annat fram statistik på uppdrag av regeringen och andra myndigheter. Resultatet av vårt arbete används varje dag i samhället som underlag vid beslutsfattande, debatt och forskning. Exempel på statistik som kommer från oss är Bruttonationalprodukten (BNP) och Konsumentprisindex (KPI).

Vi är cirka 1 200 medarbetare som arbetar i Stockholm och Örebro. De flesta av våra medarbetare arbetar med statistikproduktion. För att göra det kan huvudinriktningen på din akademiska examen vara nationalekonomi/företagsekonomi eller något annat samhällsvetenskapligt ämne, beroende på vilket område du vill arbeta inom. Du ska dessutom ha läst minst 60 högskolepoäng i ämnet statistik.

I Örebro finns vår it-avdelning med cirka 130 medarbetare. Hit söker vi dig som har en akademisk utbildning inom till exempel systemutveckling, eller kompetens inom arkitektur, kravanalys och test.

Utvecklingsmöjligheter
På SCB har du stora möjligheter att få pröva nya arbetsuppgifter, antingen genom att söka interna tjänster eller genom att ta dig an nya projekt/uppdrag. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och har bland annat ett eget ledarskapsprogram för blivande chefer. Du får bygga eller jobba med it-system i framkant. Det finns också goda möjligheter att åka på internationella uppdrag.

Teollisuus

Myndighet

Työntekijät

1 200

Päätoimipiste

Örebro

Adress

Klostergatan 23, 703 61

Nettisivu

language

Älä anna työtilaisuuksien mennä ohi SCB - Statistiska centralbyrån

Täyttämällä Ehdot ja säännöt